In 7 dagen een positieve mindset.

Elke week 1 audio – 7 weken lang

– Ichel Heerschop Cecilia
In 7 dagen een positieve mindset.

Elke week 1 audio – 7 weken lang

– Ichel Cecila

Positive Mindset Talks.

IN 7 DAGEN POSITIEF EN LICHT LEVEN

Luister wekelijks naar mijn 20-minuten audio en begin weer te stralen!

 

Mijn doel met deze korte 7-daagse Audio Talks is dat jij een positieve mindset krijgt EN behoudt. Hierna kan jij:

Beter omgaan met tegenslagen

De negatieve ‘stemmetjes’ omzetten naar een positieve stem

Positiviteit naar je toe trekken

Positiviteit en levenslust activeren

Lichter leven

Het glas wordt vanaf nu halfvol

En jij gelooft in jezelf en gaat in jouw kracht staan!

Nu Gratis (t.w.v. € 14,50)

Ben jij ook uit balans?

Je bent waarschijnlijk in deze situatie omdat iets niet lekker loopt! Ben je ook zo vermoeid door het afgelopen jaar? Weinig tot geen mensen om je heen, thuiswerken met drukke kinderen maandenlang. Misschien ben je door je buffer heen. Misschien ben je jouw baan kwijt geraakt of gaat het ondernemen in deze tijd niet gemakkelijk en heb je financieel gedoe.

 

 

 

♦♦♦

 

 

 

 

Een eigen bedrijf draaiende houden in deze tijden is niet makkelijk. En wellicht ben jij ook nog – of zijn jouw naasten – flink ziek geweest. Of ben je voor de zoveelste keer overboden bij het kopen van een huis en zakt de moed je in de schoenen? Herkenbaar?

We zijn allemaal uit balans door het afgelopen jaar!

Zo gaat dat nu eenmaal als er ingrijpende gebeurtenissen plaatsvinden.

Burn-outs zijn met meer dan 25% gestegen en tal van andere mensen lopen met depressieve gedachtes rond: ze voelen zich ‘down’.

 

 

♦♦♦

 

 

De kunst is om jezelf weer te herpakken, de balans in jezelf terug te vinden en jouw mindset te veranderen. Zodat je weerbaar wordt. Dat is de enige manier om goed door deze periode te komen en herstellen. Zodat je nieuwe kansen en mogelijkheden ziet in je dagelijkse leven.

Maar hoe ga je dat doen?

Met mijn 7-dagen Positive Mindset Challenge krijg je elke week een 20-min audio te luisteren. Ik ga je stap voor stap leren hoe je een Positieve mindset kan krijgen en behouden. In alle situaties. Let op: ik ga je niet leren alles weg te stoppen en te doen alsof het leven een groot feest is. Nee! Ik ga je leren hoe jij de baas kan worden van jouw eigen gedachten. En hoe je met vervelende situaties en gebeurtenissen om kan gaan. Na deze 7 weken ben je licht en helder in jouw hoofd, voel je je levenslustig en energiek.  Je hebt een positieve houding naar het leven op elk moment van de dag!

 

Zodra je na een tijdje merkt dat je weer wat negatief word, dan luister je deze 7 audio’s gewoon weer vanaf het begin. Je kan ze blijven luisteren zo vaak je wilt en in jouw eigen tijd. Relaxed op de bank of tijdens een wandeling.

We Are All Meant To Shine. Not Just Some Of Us… But Every One Of Us!

Nu Gratis (t.w.v. € 14,50)

Ben je er klaar voor om eens voor altijd afscheid te nemen van die negatieve stemmetjes in je hoofd? Om alles -werkelijk waar alles- met een positieve mentaliteit en houding aan te vliegen? Voor de duidelijkheid: dit zijn 7 zeer krachtige audio’s en gaan niet over hoe je de ellende achter je kan laten. We gaan hier vooruit kijken en vooral jou leren hoe je een positieve mindset guru kan worden -beginnend bij je zelf. Want dat is de enige manier om geluk naar je toe trekken.

Nu Gratis (t.w.v. € 14,50)